Sorszám: D-2181

A képekre kattintva a fotók nagyobb méretben is megtekinthetők!
Telek: 1769 m2
Lakóterület: 117 m2
Irányár: 19 990 000 Ft

Izményben, a Völgység egyik legszebb településén újépítésű parasztház, vendégház teljes bútorzattal eladó.

Szeretne egy hangulatos parasztházban élni? Ha vállalkozásban gondolkodik, nagyszerű befektetési lehetőség, az ingatlant falusi vendéglátásra is alkalmas.

 

Nézze meg a Völgység szívében, egyik legcsendesebb településén Izményben - Szekszárdtól 30 percre - ezt az új építésű, parasztházat. Környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség, gyógyfürdők, kiránduló helyek találhatóak.

 

Meghagyva a régi idők hangulatát, az épületet belülről a mai kornak megfelelően modernizálták.

 

Ehhez mérten az alsó szint nappali- étkező- konyha együttese valójában egy légtérben helyezkedik el, de mégis a ház adottságaiból eredendően a helyiségeknek egymástól különállóan is megvan a maga intimitása. Mindehhez különleges hangulatot a mennyezet vastag fagerendái árasztanak. Télen nagyon jól tartja a meleget, kánikulában viszont kellemesen hűvös.

 

Az épületbe belépve balra az antik bútorokkal berendezett étkezőbe, konyhába jutunk. A helyiség igazán alkalmas közös, nagy családi étkezések, összejövetelek megtartására. A házhoz hangulatos, fedett terasz kapcsolódik, amit a konyhán keresztül is elérünk. A konyhából nyíló spájz vályogtéglából készült, ahonnan a téglával kidolgozott pincébe érünk.

 

Az épületbe belépve jobbra található a nappali szoba, ahol az ülőgarnitúra mellett a helyiség központi díszítő elemét egy meseszépen megépített cserépkályha adja. A kályha nem csupán díszítő elem, hanem szerves részét képezi a ház fűthetőségének, melyből a ház többi helyiségébe a meleg áramlása radiátoros hőleadással biztosított. A nappaliból nyíló utcafronti szoba szintén antik bútorokkal van berendezve.

 

Az alsó szint hidegburkolatos vizesblokk része (sarokkádas, dupla mosdós fürdő, különálló WC) a nappali-étkező-konyha együttesének közlekedő részéből közelíthető meg, a bejárattal szemben.

 

A nappaliból falépcső vezet a tetőtéri lakrészbe. Itt két szoba, fürdőszoba-WC került beépítésre.

 

A tetőtéri galériából nyílik a két berendezett tetőtéri szoba. A ház felső szintje nagyon barátságos és világos a tetőablakos megoldásnak köszönhetően, mely sok természetes fényt bocsájt be az épületbe.

 

A minden irányból biztonságosan körbezárt udvar füvesített, melynek közepén egy terebélyes diófa ontja árnyékát a forró nyári napokon.

 

Ideális választás családoknak, akik szeretnék élvezni a családi ház előnyeit, de nem szeretnének nagy kertet gondozni.

 

Igény esetén az épülethez egy különálló 1397 m2 terület is tartozik, ami gazdálkodásra is alkalmas.

 

Telek: 372 +1397 m2

 

 


 • Víz
 • Villany
 • Telefon
 • Hagyományos fűtés
 • Internet
 • Kábel TV
 • Központi fűtés
 • Szennyvízcsatorna

Egyéb megjegyzés

Nincs megjegyzés.


Kapcsolat

 • Dudás Zoltánné Márta
  Mobil : +36 20 985 2601
 • Nagy Csaba
  Mobil : +36 70 408 5949
 • Fax : +36 74 460 234
 • E-mail : info@europlusimmo.hu
Üzenet küldése

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kiemelt ajánlataink

/
D-1170

Panzió és étterem Baranya megyében Mohácstól 15 km-re,...Tovább

/
D-2120

Tolna megyében Dombóvártól 15 km-re jó állapotban...Tovább

Minden jog fenntartva. © In4Net Kft.2016